Old GreekSolution Blog | Νέα αρχή | Λύσεις και σκέψεις γύρω απ' το web

Λένε ότι αν είσαι απόλυτα ικανοποιημένος με αυτό που έφτιαξες, τότε έχεις ήδη καθυστερήσει πολύ να το δείξεις στον κόσμο. Με αυτή τη σκέψη να τριγυρνά στο μυαλό μου, αποφάσισα ότι η ιστοσελίδα μας έχει πια μια αξιοπρεπή σχεδίαση και είναι έτοιμη να προβληθεί στο ευρύτερο κοινό. Εξάλλου κανένας designer δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένος με αυτό που φτιάχνει και πάντα θέλει να γίνεται καλύτερο, όμως οι βελτιώσεις μπορούν να γίνονται και σε "runtime" χρόνο.

Με αυτά και με αυτά λοιπόν, ξεκινάμε! Τι θα λέμε εδώ πέρα; Το blog αυτό θέλουμε να αποτελέσει την καρδιά της Greek Solution, ένα μέρος όπου θα γράφουμε και θα ανταλλάσουμε σκέψεις μαζί σας καθώς επίσης θα γράφουμε και άρθρα με οτιδήποτε ασχολούμαστε (συνήθως ruby on rails, Open - Free source software, administration, web design, internet marketing & οτιδήποτε άλλο αφορά το Web).

Νιώθουμε εδώ και αρκετό καιρό την ανάγκη να προσφέρουμε πίσω στην open source κοινότητα μέρος της γνώσης που μας βοήθησε να αποκτήσουμε και αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα μέσο όπου θα μοιραζόμαστε και θα γράφουμε στα ελληνικά όσα συναντάμε. Υπάρχουν πολύ αξιόλογες ιστοσελίδες στα ελληνικά που μοιράζονται γνώσεις και σκέψεις πάνω στο web, όμως πιστεύουμε ότι λείπουν αρκετά θέματα πάνω σε τεχνολογίες αιχμής που είναι ήδη πολύ διαδεδομένες στο εξωτερικό, οπότε ευελπιστούμε να καλύψουμε ένα κομμάτι αυτών των θεμάτων και στα ελληνικά. Μια από αυτές τις τεχνολογίες που ασχολούμαστε και μας αρέσει πάρα πολύ είναι η ruby on rails και ελπίζουμε με τον καιρό να βοηθήσουμε να διαδοθεί και να μεγαλώσει η ελληνική κοινότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Τα άρθρα που σκοπεύουμε να γράφουμε θα είναι από καθημερινά daily tips μέχρι σειρές άρθρων και βοηθημάτων τα οποία θα καλύπτουν ένα ευρύτερο μέρος ενός θέματος. Επίσης θα γράφουμε οτιδήποτε θεωρούμε σημαντικό για την Greek Solution και τους συνεργάτες μας.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι, ελπίζουμε να σας αρέσει η συντροφιά μας και να μας στείλετε οποιοδήποτε feedback θεωρείτε ότι θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι και πιο χρήσιμοι.

Max one mail per week.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.